Life Climark | Participació local a Vallcebre
2887
post-template-default,single,single-post,postid-2887,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Participació local a Vallcebre

El passat dia 26 de maig, tècnics del Centre de la Propietat forestal, l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic i de l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua (CSIC-IDAEA) van realitzar, a Vallcebre, una sessió informativa amb l’objectiu de donar a conèixer, a la propietat, el projecte Life+CLIMARK.

Tècnics de l’OCCC, van explicar la problemàtica actual dels recursos hídrics a Catalunya. El CPF per la seva part, va explicar el projecte i les actuacions silvícoles que es duran a terme el 2018 per a l’avaluació dels recursos hídrics que s’hagin pogut alliberar aigües avall gràcies a la reducció de la biomassa.

Aquesta avaluació la realitzarà el CSIC, qui fa més de 30 anys que realitza un seguiment dels cabals de l’aigua en aquella zona.

Es va generar un debat molt interessant sobre la gestió forestal i els efectes sobre els recursos hídrics i la millora de la vitalitat de les masses forestals de Catalunya.