Life Climark | ZONES D’ACTUACIÓ
440
page-template-default,page,page-id-440,page-child,parent-pageid-399,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ZONES D’ACTUACIÓ

UP Montmell

S’actuarà en un total de 10 ha. Inclou pinedes de pi blanc d’influència litoral post-incendi, amb masses sense tractament i altres ja actuades anteriorment. Es realitzarà també una plantació de pi blanc empeltat amb pues de pi pinyer.

 

UP la Vall de Rialb

S’actuarà en un total de 12 ha. S’incidirà sobre boscos adults de pinassa i pi roig de l’àmbit prepirinenc i central. Es realitzarà una plantació d’enriquiment en una roureda de fulla petita post-incendi.

 

UP Aspres

S’actuarà en un total de 22 ha. Les actuacions es realitzaran sobre suredes adultes i altres regenerades post-incendi. Es farà una plantació de pi pinyer.

 

UP Replans de Berguedà

S’actuarà en un total de 16 ha sobre boscos purs i mixtos de roure, pi blanc, pi roig i pinassa post-incendi.

 

UP Capçaleres del Llobregat

S’actuarà en un total de 9 ha sobre boscos adults de pi roig de l’àmbit prepirinenc i central.

 

UP Serres d’Ancosa

S’actuarà en un total de 19 ha sobre pinedes adultes de pi blanc d’influència litoral. També es realitzaran plantacions d’enriquiment amb frondoses nobles.

 

Per completar aquestes actuacions es faran dues plantacions agroforestals, en altres àmbits als descrits, i es realitzarà el seguiment de plantacions de suro i cirerers efectuades anys enrere.