Life Climark | OBJECTIUS
419
page-template-default,page,page-id-419,page-child,parent-pageid-395,wp-featherlight-captions,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

OBJECTIUS

El projecte CLIMARK té com a principal objectiu contribuir en la mitigació del Canvi Climàtic i augmentar la capacitat d’embornal dels boscos mediterranis promovent la seva gestió forestal multifuncional i mitigadora amb la creació d’un mercat de crèdits climàtics. La gestió forestal multifuncional promoguda gira fonamentalment sobre tres eixos: el carboni, l’aigua i la biodiversitat. El projecte s’aplica a Catalunya (Espanya) i es replica a la regió del Vèneto (Itàlia).

 

Objectius específics del projecte: 

1.  Mantenir i millorar la capacitat mitigadora dels boscos de l’Europa mediterrània.

2.  Dissenyar un mercat local de “crèdits climàtics” com a eina per a incentivar una gestió forestal multifuncional mitigadora.

3.  Sensibilitzar, capacitar i proveir d’eines tots els actors interessats en la compensació d’emissions mitjançant “crèdits climàtics”.