Life Climark | DISSENY DEL MERCAT VOLUNTARI DE CRÈDITS CLIMÀTICS
462
page-template-default,page,page-id-462,page-child,parent-pageid-1647,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

DISSENY DEL MERCAT VOLUNTARI DE CRÈDITS CLIMÀTICS

El disseny del mercat voluntari de crèdits climàtics pretén posar en contacte els promotors (propietaris forestals amb boscos mitigadors del canvi climàtic) i compradors (empreses que necessiten compensar les seves emissions) amb l’objectiu de generar una activitat econòmica que permeti la rendibilitat dels boscos mitjançant la gestió forestal multifuncional i mitigadora. Aquest disseny del mercat serà sòlid, transparent, no excloent i supervisat pel control d’una tercera part independent. Així doncs, s’identificaran els promotors i les empreses compradores que formaran part del mercat de crèdits climàtics.

 

L’acció C6 contempla el Disseny del merct de crèdit climàtic. De forma prèvia a aquest disseny, s’ha realitzat un primer treball de cerca d’informació per tal d’analitzar la resposta que els diferents mecanismes de compensació donen a les problemàtiques més comuns amb què habitualment es troben: addicionalitat del projecte, temporalitat i permanència, monitoratge i verificació de les actuacions, i integració de variables quantitatives i qualitatives en el crèdit climàtic.

 

Anàlisi preliminar per al disseny del crèdit climàtic